[UPDATE] Un nou spot Ceresit: gletuirea peretilor, explicata printr-o paralela cu procesul de barbierire profesional

[UPDATE] Un nou spot Ceresit: gletuirea peretilor, explicata printr-o paralela cu procesul de barbierire profesional

the Syndicate a dezvoltat o noua campanie pentru gleturile Ceresit, sub umbrela sloganului “Cel mai fin tratament pentru peretii tai”, informeaza un comunicat emis de agentie. In cadrul spotului campaniei, aplicarea gletului pe pereti este comparata cu un proces de barbierit professional.

"Ne-am gandit la oamenii care isi renoveaza un apartament, isi construiesc o casa, oameni care nu au pregatire tehnica. Cum sa le spunem ce fac gleturile de la Ceresit? Am gasit aceasta analogie cu procesul de barbierit profesional si s-a dovedit ca am avut dreptate sa mergem pe aceasta ruta creativa, oamenii confirmandu-ne ca povestea ii ajuta sa inteleaga proprietatile gleturilor", a declarat Florin Olingheru (Creative Director, the Syndicate).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related