the Syndicate și Porsche 911, călători prin timp

the Syndicate și Porsche 911, călători prin timp

the Syndicate a deschis, cu stil, o poartă a timpului, prin care sute de invitați au pășit entuziasmași pentru a admira noul model Porsche 911, dar și fascinanta sa istorie. Evenimentul de lansare a avut loc la Avenue 48, iar atenția celor prezenți a fost încălzită cu artă, preparate gourmet și muzică jazz, apoi dirijată prin lumini, video și sunet. Punctul culminant le-a dezvăluit invitaților că adevărata operă de artă, noul Porsche, s-a ascuns lângă ei tot timpul. Descoperirea serii a fost că trecutul și viitorul se pot contopi în prezent, chiar sub nasul tău. Trebuie doar să privești unde și cum trebuie.    

Nu degeaba este supranumit “Timeless Machine”. Și nu degeaba conceptul de artă a gravitat asupra noului model, lansarea fiind în același timp loc al unei expoziții tematice de pictură, fotografie și sculptură. Porsche 911 este automobilul care nu va fi trecut cu vederea și nu se va demoda vreodată. Este acronic, asemenea unei opere de artă. Artiști precum Loredana Dragne, Ciprian Mihăilescu, Sergiu Bărbulescu, Misha Diaconu și Radu Chindriș au oferit perspective unice asupra ideii de “Timeless Machine”.

“Acest model iconic Porsche, a fost constant îmbunătățit, cu respect față de esență, și oferă mereu senzația unui nou început, unei noi aventuri. Am avut grijă ca viziunea the Syndicate să portretizeze noul model ca un tribut adus generațiilor trecute, cu un dinamism ce deschide drumul către viitor cu o putere și viteză remarcabilă. ”, Valentin Vernea (the Syndicate).

 

“Arta nu este doar un concept, este un stil de viață. Odată cu lansarea noului model Porsche, am transmis că arta, ca și viața, cuprinde nenumărate moduri de manifestare, și că fiecare dintre ele are ceva special. De asemenea, am reușit să punem în lumina potrivită cea mai mare demonstrație de artă din seara aceasta: noul model Porsche 911. “, Florin Olingheru (Creative Director, the Syndicate).

 

Echipa the Syndicate:
Florin Olingheru - Creative Director
Valentin Vernea – Client Service Manager
Lucia Bobi - Account Manager
Diana Dima – Senior Art Director 
Mihai Secuianu - Video Producer 
Andrei Olingheru – Art Director 

Ovidiu Anghel - Senior Copywriter 
Adrian Savescu - DTP

Mobile Events: 
George Stirbei, Managing Partner

Porsche Romania
Loredana Matei: Marketing & PR Manager Divizia de Lux
Alin Tapalaga: Managing Director
Silvia Popescu - Porsche Sales Manager
Adi Pascu - Brand Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related