Cele mai vizibile campanii in online din ultimele 6 luni

Cele mai vizibile campanii in online din ultimele 6 luni

Cinci campanii de comunicare desfasurate in ultimele sase luni au generat pentru brandurile promovate cu 24,8% mai multe aparitii in mass-media online fata de perioada similara a anului trecut, conform unei analize de monitorizare realizata de MediaIQ. In intervalul 1 aprilie – 30 septembrie 2013 au fost scrise 1.152 de articole in care au fost mentionate brandurile, comparativ cu cele 866 inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, arata un comunicat emis de MakeSense PR.

Campania "Ia-ti vara in cap – Pleaca la drum doar cu Pepsi" a generat cele mai multe aparitii in mass-media online pentru brandul promovat. In intervalul 15 iulie – 12 septembrie, perioada in care s-a desfasurat campania, Pepsi a beneficiat de 639 de aparitii, cu 172 mai multe fata de perioada similara a anului trecut. Campania a fost creata de GolinHarris.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated