Teamnet are un nou site, dezvoltat de Kubis

Teamnet are un nou site, dezvoltat de Kubis

Relansarea site-ului Teamnet vine ca parte a procesului de rebranding a integratorului de IT&C, inceput in 2012 si care va continua si in 2014. Parteneriatul Teamnet-Kubis este rezultatul unei licitatii organizate in luna octombrie, arata un comunicat din partea agentiei de online marketing.

Website-ul dezvoltat de Kubis doreste sa reflecte identitate de brand a companiei de IT&C rezultata in urma rebranding-ului printr-o interfata ce asigura usurinta navigarii. Structura site-ului pune accentul pe portofoliul de produse si proiecte dezvoltate de companie si pe impactul lor asupra societatii. Din punct de vedere vizual, site-ul are la baza elementele de brand, lansarea acestuia facandu-se in acelasi timp cu anuntarea noii identitati de brand a Teamnet.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related