Irinel Ionescu (AMPRO Design) despre experienta jurizarii de la Recreate Packaging 2014 din Helsinki

Irinel Ionescu (AMPRO Design) despre experienta jurizarii de la Recreate Packaging 2014 din Helsinki

Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design), a facut parte, la inceputul anului, din juriul concursului "Recreate Packaging 2014", o competitie dedicata design-ului de ambalaj initiata de producatorul finlandez de hartie si carton Stora Enso si sustinuta de Aalto University, din Helsinki. Organizatorii concursului din Finlanda, a carui prima editie s-a desfasurat in 2012, si-au propus sa incurajeze designerii sa regandeasca packaging-ul si sa-i familiarizeze pe acestia cu ideea materialelor refolosibile, bazate pe fibre. Tema editiei de anul acesta a fost turismul. La intoarcerea in tara, l-am rugat pe Irinel sa ne raspunda la cateva intrebari despre experienta din Helsinki, despre lucrarile pe care le-a jurizat si tendintele pe care le-a observat acolo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related