[On The Move] Calin Biris va conduce departamentul de Digital al agentiei Loopaa din Cluj-Napoca

[On The Move] Calin Biris va conduce departamentul de Digital al agentiei Loopaa din Cluj-Napoca

Incepand cu 3 martie, Calin Biris (Director de Marketing, Zonga si Presedinte IAA Young Professionals Cluj), se retrage din echipa Trilulilu & Zonga pentru a se alatura echipei de conducere a agentiei Loopaa din Cluj-Napoca.

Calin Biris va coordona departamentul de digital al agentiei, in timp ce echipa de Marketing Zonga va fi condusa de catre Directorul General, Sergiu Biris. In conducerea Loopaa se alatura si Adrian Abrudan (fost Director Executiv, Proton Auto Romania), in calitate de Director al diviziei de strategie si Marin Gava in calitate de Director de Creatie.

“Nu-mi vine sa cred cata vreme a trecut! M-am alaturat echipei Trilulilu acum 7 ani, chiar din anul lansarii. Trilulilu este o firma din care oamenii nu isi doresc sa plece si stiu de ce: aici sunt unii dintre cei mai buni specialisti in domeniul lor, care au invatat sa lucreze eficient impreuna si sa faca lucrurile sa se intample. In ultimul an am observat un real progres in partea de organizare si munca de echipa, iar acum simt ca echipa de marketing de la Zonga a ajuns la punctul pe care mi l-am dorit dintotdeauna. Trilulilu a fost scoala mea adevarata si a doua casa. Vreau sa ii multumesc lui Sergiu Biris, in calitate de Director General, pentru inspiratie si pentru cele mai bune sfaturi. De asemenea vreau sa multumesc tuturor colaboratorilor si colegilor cu care am lucrat in acesti 7 ani si pentru proiectele frumoase pe care le-am realizat impreuna”, a declarat Calin Biris.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related