“Creștem o generație fără frică”. O continuare firească by Kubis și Salvați Copiii România

“Creștem o generație fără frică”. O continuare firească by Kubis și Salvați Copiii România

În 2019, internetul a oferit un loc safe, departe de cyberbullying, un loc plin de ajutor și înțelegere. Acesta poartă numele de “O lume fără frică” și se află în continuare la un click distanță pentru oricine caută să lase sau să primească o încurajare.

Kubis si echipa Salvați Copiii România și-au propus să le ofere celor mici o platformă care să țină frica la distanță - și au reusit. Peste 4.000 de persoane și-au înscris poveștile și peste 17.000 de utilizatori unici au fost martorii a celui mai bun exemplu de curaj și empatie.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Cele două echipe și-au unit forțele din nou și au făcut împreună următorul pas, de data aceasta către părinți.

Creștem o generație fără frică” este continuarea firească a demersului lor de a înlocui neîncrederea cu puterea exemplului.

 

“Frica de a nu fi perfect nu se regăsește doar la copii, ci și la cei mai mari. Când cei mici se confruntă cu jigniri, teamă sau tristețe, părinții se confruntă cu frica de a nu greși atunci când aceștia au nevoie de ajutor. Când cei mici se simt neputincioși în fața problemelor și cei mari se simt la fel în fața întrebărilor primite de la ei. Dacă în primă fază am liniștit copiii, arătându-le că nu sunt singuri, acum facem același lucru și pentru părinți.”, Maria Teodorof, Group Creative Director

 

Inițiativa dedicată părinților are și ea susținători faimoși.

Ela Crăciun, Prințesa Urbană, Chinezu și Dana Rogoz se alătură cauzei, demonstrând că orice părinte ajunge la un moment dat să nu știe cum să răspundă la o întrebare primită de la cei mici. Orice părinte se poate bloca și poate apela la ajutor, precum cel oferit de ctrl_AJUTOR. 

Demonstrația a fost realizată prin video-uri dedicate în care fiecare influencer a acceptat să răspundă la 3 întrebări necunoscute din partea copiilor.

Mai ușoare sau mai grele, la finalul provocării fiecare dintre ei a îndemnat părinții să apeleze cu încredere la specialiștii liniei de consiliere ctrl_AJUTOR, așa cum o fac și ei când nu știu răspunsurile.

Vă dăm un mic spoiler și vă lăsăm un video aici.

Pentru restul, trebuie să intrați pe farafrica.ro/crestemfarafrica

"Campania “O lume fără frica“ s-a transformat într-o platformă de comunicare sustenabilă și un loc al răspunsurilor și pentru adulți și părinți, nu doar copii. Părinții se simt dezarmați și total nepregătiți atunci când copiii lor pun întrebări incomode, e un insight real și valid care transcende generații, iar în era digitală și a cyberbullying-ului, e un adevăr care adâncește și mai mult diferența între generații.", Cristina Schițco, Group Account Director la Kubis.

 

Campania “Creștem o generație fără frică” a fost lansată recent printr-un eveniment dedicat, transmis live, avându-i pe cei 4 influenceri ca invitați și fiind moderat de către Președintele Executiv Salvați Copiii, Gabriela Alexandrescu.

Momentul a fost unul oportun, fiind o perioadă plină de nesiguranță, într-un context în care cei mici petrec inevitabil mult mai mult timp online. Video-ul a avut peste 16.700 de vizualizări organice, iar cei 4 părinți și-au exprimat sinceri temerile legate de un viitor mult mai digital, umanizând fricile tuturor celor care i-au urmărit.

 

„Părinții au nevoie de ajutor în egală măsură. Poate mai multă decât copiii. Copiii se adaptează mai ușor. Și dacă văd pe fața noastră că avem încredere și că suntem încrezători că lucrurile vor fi bine – sunt și ei bine.", Ioana Chicet Macoveiciuc (Prințesa Urbană)

ctrl_ AJUTOR rămâne tool-ul principal pentru părinți și pentru copii, fiind locul în care găsești înțelegere și ajutor. Indiferent de întrebările pe care le ai, fie că te confrunți cu probleme pe internet, fie că ești cel care trebuie să aibă grija celor afectați de el, există specialiști dedicați care să te ajute.

Campania „Creștem o generație fără frică” este un nou pas plin spre curaj, susținut de Kubis și Salvați Copiii, în acest mare demers de conștientizare a puterii comunității.  

 

Echipele campaniei:

Echipa Kubis:
Alin Marghidan, Creative Director
Maria Teodorof, Group Creative Director
Anca Masek, Senior Art Director
Cristina Schițco, Group Account Director
Ruxandra Șulea, Account Executive
Daniel Placintă, Chief Technology Officer
Dani Ivan, Team Leader
Silviu Ștefanescu, Senior Front-End Developer
Ionuț Avadanei: Director of Photography
Marian Ciungu: Editor & Photographer

Echipa Salvati Copiii:
Teodora Stoica, Manager proiect
Andreea Hurezeanu, Coordonator parteneriate și promovare

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related