GMP PR ofera cursuri de comunicarea cu pacientul studentilor la Medicina, in cadrul campaniei "De profesie: medic in Romania"

GMP PR ofera cursuri de comunicarea cu pacientul studentilor la Medicina, in cadrul campaniei "De profesie: medic in Romania"

Studentii de la medicina vor beneficia de workshop-uri gratuite despre comunicarea cu pacientul, oferite de GMP PR in cadrul campaniei "De profesie: medic in Romania". Proiectul a fost initiat de Consiliul Investitorilor Straini (Foreign Investors Council, FIC), prin Grupul de Lucru pe Sanatate, arata un comunicat emis de agentie.

"Asistam la o revolutie in domeniul medical, initiata de pacient. Cu acces la o multitudine de surse de informare si noi tehnologii, pacientul zilelor noastre si-a schimbat fundamental modul de a gandi si asteptarile de la interactiunea cu medicul. Cursurile oferite de noi pregatesc medicii secolului 21 pentru un nou tip de relatie cu pacientul modern, o relatie bazata pe parteneriat si schimb de know-how", a declarat Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated