Mozaic cu 200.000 de poze trimise de fani din toata lumea, dezvaluit de Coca-Cola la deschiderea Cupei Mondiale FIFA 2014

Mozaic cu 200.000 de poze trimise de fani din toata lumea, dezvaluit de Coca-Cola la deschiderea Cupei Mondiale FIFA 2014

Coca-Cola a dezvaluit joi, la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA din Brazilia, "Steagul Tuturor", cel mai mare mozaic de fotografii creat pana in prezent. Creat cu ajutorul a peste 200.000 de poze trimise de fani din 207 tari, inclusiv din Romania, steagul a avut o suprafata de 3.015 metri patrati si a acoperit terenul de joc al Arenei de Sao Paolo inainte de primul meci al competitiei, precizeaza un comunicat emis de McCann PR.

Initiativa vine in sustinerea campaniei Coca-Cola de promovare a Cupei Mondiale, care, sub numele "Cupa Tuturor", sarbatoreste puterea fotbalului de a aduce impreuna oameni de pretutindeni, fara a tine cont de bariere geografice sau sociale. Din campanie face parte si spotul "One world, one game". Mai multe despre campaniile realizate cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal am scris aici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related