Intre hobby-uri si formare profesionala: platforma de cursuri DallesGO

Intre hobby-uri si formare profesionala: platforma de cursuri DallesGO
Sursa: facebook.com/UniversulDallesGo

V-am tot trimis in ultima vreme la cursuri creative unde dam de oameni care ne vorbesc in jurul ideii "don't quit your daydream". Si nu ne dam nici noi batuti cu sfatuitul: acum o sa va vorbim despre platforma Universul DallesGO, unde oamenii merg pentru a-si cultiva hobby-urile si pasiunile, pentru dezvoltare personala, dar unde gasim si indivizi mai indrazneti care se gandesc serios la un shift in cariera.

Stim de cursurile de aici pentru ca Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR) preda cursul de PR, iar de interes, pe aceeasi zona, sunt cursurile de comunicare si social media pe care le predau Mugur Patrascu (Managing Partner, iLeo) si Alexandru Negrea (Head of Facebook Dept., Spada). Si daca iesim din zona comunicarii, aflam ca la DallesGO se pot invata si fotografie, design interior, d-ale bucatariei, stil vestimentar, make-up sau hairstyling.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related