O ghicitoare cu trei premii de 25.000 de lei, de la Lay's

O ghicitoare cu trei premii de 25.000 de lei, de la Lay's

Stiti platourile alea cu capac maaare, care tot apareau prin filme si desene animate? Cam asa ceva am primit si noi astazi la birou si, sub capac, ce sa vezi, trei pungi de chipsuri. 

Si o invitatie: "Ghiciti care sunt cele trei retete ale noilor sortimente de chipsuri si puteti castiga 25.000 de lei". Initiativa vine de la Lay's si anunta noua campanie promotionala - "Ghiceste-i numele" - a carei protagonisti sunt tot Puya si Cabral. In spoturile TV, acestora li se alatura si Cornel Ilie, Andreea Ibacka, Don Baxter, Doddy si Vescan. Retetele de ghicit sunt asa: reteta A, cu gust de carne si legume, reteta B, cu gust condimentat si reteta C, care contine legume si un produs din lapte. Pentru mai multe detalii si inscris banuieli, site-ul promotiei va sta la dispozitie. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related