Cine sunt castigatorii Webstock Awards 2014

Cine sunt castigatorii Webstock Awards 2014

Cea de-a saptea editie a Webstock si-a anuntat castigatorii. Premiile Webstock reprezinta o recunoastere pentru cele mai creative si inedite proiecte si campanii din social media produse in Romania in ultimul an si vin in completarea conferintei Webstock. Ambele evenimente au avut loc vineri, 26 septembrie.

Au fost premiate douasprezece categorii de proiecte: publishing, visual, utility, social campaigns in online, bloggers projects, blogging campaigns, corporate blogs, video blogging, Facebook applications, mobile applications, special projects, innovations. Iata lista castigatorilor, pe categorii. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related