Cine sunt castigatorii Webstock Awards 2014

Cine sunt castigatorii Webstock Awards 2014

Cea de-a saptea editie a Webstock si-a anuntat castigatorii. Premiile Webstock reprezinta o recunoastere pentru cele mai creative si inedite proiecte si campanii din social media produse in Romania in ultimul an si vin in completarea conferintei Webstock. Ambele evenimente au avut loc vineri, 26 septembrie.

Au fost premiate douasprezece categorii de proiecte: publishing, visual, utility, social campaigns in online, bloggers projects, blogging campaigns, corporate blogs, video blogging, Facebook applications, mobile applications, special projects, innovations. Iata lista castigatorilor, pe categorii. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 10 ani experienta pe piata din Romania, Oxygen a ajuns la un know-how extins in industria de comunicare. A lucrat, de-a... vezi detalii »

Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related