[Tinerii din agentii - Geometry Global] Alina Varlanuta: Prea multi oameni din publicitate iau prea multe lucruri personal

[Tinerii din agentii - Geometry Global] Alina Varlanuta: Prea multi oameni din publicitate iau prea multe lucruri personal

ciupaciups pe Instagram: bomboane colorate (inclusiv o acadea), poze cu o fata mergand pe trotineta si hop-uind pe mingi de sarit, poze si cu pisici si cu catei - asta inseamna ca e unul din oamenii aia care intelege ca nu trebuie sa alegi una sau alta - jucarii, aparitii repetate facute de un ursulet galben care traieste, saracul, cu o gaura in cap, un rucsac foarte misto, minionii din Despicable Me, glumite cu talc... As putea sa tot enumar.

Va zic lucrurile astea pentru ca Instagram-ul Alinei Varlanuta (Copywriter la Geometry) arata fix ca playground-ul unui copil creativ. De cadrul asta are nevoie si pe plan profesional: un loc de joaca, indiferent de forma in care s-ar ivi. A fost si este publicitatea; la fel si scrisul. Ce-ar mai putea fi? Nu ne grabim, vremea revelatiilor nu trece niciodata. Sau n-ar trebui.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related