Interactions investeste in extinderea serviciilor de eCRM si consumer dialog. Echipa Interactions creste cu 6 noi membri

Interactions investeste in extinderea serviciilor de eCRM si consumer dialog. Echipa Interactions creste cu 6 noi membri

Agentia de digital si eCRM, Interactions, anunta cresterea echipei cu 6 noi membri in 2015. Extinderea echipei Interactions face parte din strategia agentiei de a-si consolida serviciile de customer relations management si consumer dialog.

"Incepem anul cu forte proaspete si o echipa puternica care ne va ajuta sa continuam dezvoltarea agentiei in 2015. Ne vom concentra, in continuare, pe diversificarea serviciilor oferite si a portofoliului de clienti", a declarat Adrian Alexandrescu (Managing Director Interactions).

Catalin Vlad, Sebastian Capatina si George Noja se alatura echipei de web developement si design, iar Adrian Poenaru, Cristina Cazacu si Adina Cruceru vin sa completeze echipele de creatie si client service.

Adrian Poenaru este noul Copywriter al Interactions. Poenaru s-a nascut - publicitariceste - pe cand copy-urile se faceau pe masini de scris, iar printurile, cu scan-uri din reviste. Calit in focurile advertising-ului ajuns in epoca de glorie, Adrian se reinventeza 2.0 la Interactions. Anterior, Poenaru a lucrat la Ogilvy & Mather Romania, Grey Hungary si BBDO Romania.

Adrian Poenaru - Copywriter 

George Noaja se alatura echipei ca Software Developer. George are opt ani de experienta in software si web developement si este specializat in crearea de sisteme CRM si mentenanta.

George Noaja - Software Developer

Dupa sapte ani de grafica in industria media, Sebastian Capatana face trecerea catre digital si se alatura echipei Interactions ca Web Designer.

Sebastian Capatana - Web Designer 

Cristina Cazacu isi face intrarea in advertising ca Jr. Art Director. Cristina este absolventa a Facultatii de Drept si a masteratului in Arbitraj International, dar asta s-a intamplat inainte ca ea sa descopere Adobe Ilustrator. In ultimul an, Cristina si-a dedicat toata energia pentru a se specializa in grafica si design, a participat la cursuri si traininguri de specialitate care au ajutat-o sa isi dezvolte stilul personal. Creativitatea si unicitatea personajelor sale au fost cele care i-au adus Cristinei pozitia in echipa de creatie a Interactions.

Cristina Cazacu - Jr. Art Director 

Catalin Vlad este noul Frontend Developer al Interactions. Inca din timpul facultatii, de Electrotehnica din Universitatea Politehnica Bucuresti, Catalin a fondat propriul butic de web design, experienta care l-a ajutat sa-si dezvolte competentele de web design si web developement si sa adauge abilitati de management si client relations.

Catalin Vlad - Frontend Developer

Echipei de client service ii se alatura Adina Cruceru. Absolventa a facultatii de Finаnte si Banci, Adina va ocupa functia Jr. Account Executive.

Adina Cruceru - Jr. Account Executive

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related