Dorian Ilie (Rogalski Damaschin) si cateva istorisiri despre Bacau, un oras care iti da impresia ca te afli la Mecca ortodoxiei

Dorian Ilie (Rogalski Damaschin) si cateva istorisiri despre Bacau, un oras care iti da impresia ca te afli la Mecca ortodoxiei

„Bacaul n-a fost si probabil nici nu va fi vreodata un oras turistic” ne spune Dorian Ilie (Communication Consultant, Rogalski Damaschin Public Relations). Dar pentru cineva care s-a nascut si a copilarit acolo, vor fi mereu locuri frumoase to bring back memories.

Un oras religios, cu biserici si catedrale la tot pasul (serios, au o capela si in mall) si care a pierdut in ultimii 10 ani peste 70,000 de oameni (cei mai multi din toata Romania), Bacaul are si partile lui bune. Insa clar are nevoie de o strategie de promovare pe termen lung si de un set de schimbari pe plan economic, social si cultural. Detaliaza mai jos Dorian:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Gica
acum 9 ani
Dle Communication Consultant, nu inteleg exact ce ati dorit sa transmiteti prin textul de mai sus..ca orasul Bacau e un oras anost, socialist si fara nicio perspectiva de dezvoltare a locuitorilor sai..sau poate ca nu ati retinut in scurta dvs. trecere prin acest oras ceva locuri cu potential pentru turisti, inafara de locul de intalnire a tinerilor din fata magazinului Luceafarul...biserica precista, parcul dendrologic...sau in imprejurimele orasului - salina tg. ocna, statiunea slanic moldova..poate totusi ati auzit, macar la facultate, de V. Alecsandri, G. Bacovia, G. Enescu, V. Pârvan, I.I. de la Brad, I. Borcea, N. Enea, I. Luca, Ghe. Vrânceanu, G. Apostu sau R. Rosetti?


Branded


Related