Ruxandra Matache si Elena Negrescu (Friends/TBWA): Ne stim cam de 9-10 ani, cand ne-am dat reciproc "swipe right" la Grey Worldwide

Ruxandra Matache si Elena Negrescu (Friends/TBWA): Ne stim cam de 9-10 ani, cand ne-am dat reciproc "swipe right" la Grey Worldwide

Valentine's Day a trecut. Dar Dragobetele bate la usa. Continuam sa sarbatorim cuplurile de art&copy din publicitate si sa le spunem povestea relatiei.

Ruxandra Matache (Art Director, Friends/TBWA) si Elena Negrescu (Copywriter, Friends/TBWA) fac echipa buna de aproape 10 ani. Ruxandra intretine ocazional iubirea cu un mousse de ciocolata cu alune de padure, inghetata lime si frisca. Elena ii ofera in schimb recunostinta si aprecierea ei in mediul virtual.

Mai merg si la restaurant fetele, sa lucreze in liniste, si atunci atrag privirile curioase ale chelnerilor cand cer "o masa mai retrasa". Alte povesti si ritualuri de cuplu, ne dezvaluie chiar ele mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related