Petrecareala din agentiile nocturne: vederi si fragmente

Petrecareala din agentiile nocturne: vederi si fragmente

Azi-noapte, strazile erau linistite, dar populate. Oamenii-si faceau constiincios traseul prin agentiile cu program extins sperand sa bea, sa danseze si poate sa si invete ceva. Nu despre publicitate, cat despre oamenii dinauntrul ei.

Cu speranta ca Noaptea Agentiilor v-a deservit intocmai, va invitam in continuare la o recapitulare a Bucurestilor publicitari din noaptea de 2 spre 3 aprilie. Si n-am uitat celelalte 5 orase de publicitari romani, le avem documentate aici

La 2Parale s-au intalnit hipster cu hipster, nerd cu nerd si geek cu geek. Impreunam au ras cu pofta toata noaptea de toti astia care ii confundam intre ei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related