Manuela Gogu: Primele interviuri au inceput sa se intample pe la 19-20 de ani. Ma imbracam mereu in cele mai fistichii haine pe care le aveam si tremuram ca varga.

Manuela Gogu: Primele interviuri au inceput sa se intample pe la 19-20 de ani. Ma imbracam mereu in cele mai fistichii haine pe care le aveam si tremuram ca varga.

Oamenii din agentii i se pareau intimidanti si orice intrebare ascundea o capcana, povesteste Manuela Gogu (Lowe & Partners). Drumul ei prin publicitate a trecut prin PR: a inceput la Action Global Communications, a continuat la GolinHarris, ajungand, in 2012, la o pozitie neobisnuita pentru piata de comunicare: Director de Creatie al unei agentii de PR.

Ea isi aminteste de telefoanele si excelurile din perioada Relatiilor Publice, de primul proiect, lansarea Daciei Logan, si despre cateva scapari de eticheta.

 

Foarte premeditat :)

M-am inscris la Litere (Comunicare) stiind ca vreau sa scriu lucruri. Nu stiam precis ce aveam sa scriu, insa, stiam ca printre domeniile cu aplicabilitate sunt presa si comunicarea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related