Raluca Ene, "purtatoarea de cuvant" a clasei

Raluca Ene, "purtatoarea de cuvant" a clasei

Raluca Ene (Managing Director, Chapter 4 Romania) isi aminteste inceputurile ei in lumea Relatiilor Publice. Experienta in munca a pornit cu un ziar si Ion Cristoiu, o etapa buna pentru ce a urmat: Montero Group, Premium Communication si GMP PR. Relatiile publice i s-au parut genul de meserie in care ai de cautat acul in carul cu fan in fiecare zi. Si are de gand sa il caute pana o sa imbatraneasca.

 

A fost... putin din toate, cred. In liceu, profesorul de matematica imi spunea “purtatoarea de cuvant” a clasei :)

Mai tarziu, cand ma pregateam pentru examenul de admitere la jurnalism, un om foarte drag mie, martor pregatirii mele, mi-a sugerat sectia nou-infiintata de comunicare de la aceeasi facultate. Si am mers pe mana lui, cu toate ca nu mi-era foarte clar ce ma asteapta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related