[Creativul manager] Razvan Mitoiu: Daca as fi avut intotdeauna sefi de creatie cum (cel putin) vreau sa fiu eu, probabil ca nu m-ar fi deranjat sa ma joc asa mai multi ani

[Creativul manager] Razvan Mitoiu: Daca as fi avut intotdeauna sefi de creatie cum (cel putin) vreau sa fiu eu, probabil ca nu m-ar fi deranjat sa ma joc asa mai multi ani

Doar ca stofa asta de lider se gasea pe undeva prin el; si asa ca Razvan Mitoiu si-a tot asumat responsabilitati dincolo de bucatica lui pe oriunde a calatorit in cei 13 ani ai sai de publicitate - care au insemnat, printre altele, DDB, Graffiti BBDO, Griffon & Swans si JANDL Bratislava.

De cateva luni, e Creative Director la Godmother. Si cum aspira sa fie in aceasta postura? Pai, pana sa se concentreze pe dirijat creatii si clienti, personalitatea lui Razvan-Mitoiu-sef-de-creatie se inclina intai si intai spre oameni:

"Task-ul principal sunt oamenii. Ca ii gaseste la locul faptei sau ii aduce personal, sunt responsabilitatea lui. Felul in care proiectele ajung, se lucreaza si pleaca de la ei este crucial in viata unei agentii, iar CD-ul are grija de toti pasii astia, fie ca vrea sau nu. In general, task-urile unui CD [...] nu fac doi bani daca mica (sau mai rau, marea) armata de creativi nu se pot conecta cu el. Sau viceversa".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related