[PR-ul creativ] Laura Iacobescu: Cantitatea este inlocuita de calitate, iar in PR acest lucru se traduce prin creativitate

[PR-ul creativ] Laura Iacobescu: Cantitatea este inlocuita de calitate, iar in PR acest lucru se traduce prin creativitate

Laura Iacobescu (PR Director PRoud PR) crede ca PR-ul se intoarce la ceea ce ar trebui sa fie, de fapt, relatii umane si povesti. Principalul obstacol in calea creativitatii: gandirea balcanica in care unii clienti isi doresc cateva mentionari in presa si un interviu.

 

Intr-adevar, elementul creativitate devine din ce in ce mai prezent pe piata comunicarii din Romania. Din experienta mea, am observat ca acest aspect isi face aparitia mai ales in perioadele in care bugetele de marketing/PR incep sa scada.

Cantitatea este inlocuita de calitate, iar in PR acest lucru se traduce prin creativitate. Vedem din ce in ce mai des campanii out of the box, care se traduc prin creativitate maxima si buget minim. Usor-usor, PR-ul revine la ceea ce, consider eu, ar trebui sa fie: creativitate, relatii interumane si povesti cu substrat emotional.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related