Mirela Loghin este noul PR Director al agentiei Grey Worldwide Romania

De curand, Mirela Loghin s-a alaturat echipei Grey Worldwide Romania, preluand conducerea departamentului de PR. Mirela Loghin are o experienta de peste 9 ani in comunicare si management, acoperind industrii importante precum telecom, corporate si retail banking, consultanta de business si servicii profesionale.

Specialist in strategie de comunicare interna si externa, public affairs, relatiile cu mass media, corporate comunication si CSR, Mirela a detinut in ultimii ani pozitii senior in cadrul Deloitte (Romania & Moldova), Citibank, Zapp, concentrandu-se in special pe cresterea si valorificarea reputatiei companiei si oamenilor, dar si a produselor si serviciilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

SectiuneRelated