ABSOLUT Vodka sarbatoreste curajul in creativitate. La Premiile FIBRA

ABSOLUT Vodka sarbatoreste curajul in creativitate. La Premiile FIBRA

Premiile FIBRA, festivalul organizat de IQads si sustinut de IAA, UAPR, ADC*RO si Ministerul Culturii, incurajeaza dezvoltarea industriei de comunicare din Romania recunoscand creativitatea si rasplatind curajul.

In acest context, ABSOLUT, unul dintre cele mai cunoscute branduri de bauturi spirtoase din lume, se alatura ca partener acestui demers de setare a nivelului de profesionalism din industria creativa. O bautura ce poate fi inclusa in zeci de retete, ABSOLUT devine de aceasta data unul dintre ingredientele publicitatii creative si curajoase.

Brandul impinge consumatorii spre creativitate in propria comunicare, astfel ca, in cadrul Premiilor FIBRA, ABSOLUT va premia acest curaj reflectat in work-ul romanesc. ABSOLUT va oferi unul dintre premiile festivalului si va sarbatori creativitatea alaturi de participanti din postura de vodca oficiala a Premiilor FIBRA.   

"Creativitatii romanesti i-a lipsit timp de 2 ani lumina reflectoarelor locale. Directorii de creatie au venit catre noi cu propunerea ca IQads sa organizeze festivalul local de creativitate care sa readuca stralucirea industriei. Zis si facut.

Insa un festival de asemenea amploare are nevoie de sustinerea intregii industrii. Motiv pentru care nu poate decat sa ne bucure alaturarea unuia dintre cele mai importante branduri internationale de bauturi spirtoase in demersul nostru de recunoastere si incurajare a creativitatii romanesti", a declarat Marius Cristea (Managing Director, IQads si SMARK)

 

Despre Premiile FIBRA

Premiile FIBRA reprezinta un demers necesar acestei piete pentru a seta nivelul profesionalismului si pentru a sustine dezvoltarea industriei de comunicare.
Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related