Saatchi & Saatchi + The Geeks comunica in digital pentru Tefal si Rowenta

Saatchi & Saatchi + The Geeks comunica in digital pentru Tefal si Rowenta

Saatchi & Saatchi + The Geeks anunta castigarea conturilor digitale Tefal si Rowenta, din portofoliul Groupe SEB, in urma unei licitatii finalizate la inceputul lui 2016.

Acesta este primul cont castigat de agentie in aceasta formula, care de la 1 ianuarie 2016 functioneaza intr-o singura structura, sub conducerea lui Costin Radu, fondatorul The Geeks.

Saatchi & Saatchi + The Geeks va gestiona pentru Tefal si Rowenta atat implementarea proiectelor digitale ale celor doua brand-uri, cat si activitatea in social media.

 

"Am ales Saatchi & Saatchi + The Geeks, in primul rand, datorita felului in care au abordat strategic provocarea lansata. Au dovedit ca se pot adapta contextului dinamic al pietei si diverselor categorii din portofoliu si au oferit solutii aplicabile pe termen lung bazate pe insight-uri relevante la nivel local."
Matei Goncea (Digital Marketing Manager South Central Europe, Groupe SEB)

 

"Ne bucuram ca putem fi alaturi de doua brand-uri atat de prezente in gospodariile romanilor si, mai mult, ne motiveaza provocarea de a contribui la promovarea unor produse din categorii atat de diverse."
Costin Radu (Managing Director, Saatchi & Saatchi + The Geeks)

 

Groupe SEB aduce plus-valoare pe piata electrocasnicelor de mici dimensiuni din Romania prin investitia continua in dezvoltarea de noi tehnologii asociate brandurilor sale.

Saatchi & Saatchi + The Geeks este o agentie de comunicare integrata, parte din reteaua internationala Saatchi & Saatchi, detinuta de Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial.

Reteaua Saatchi & Saatchi a pornit de la un start-up in Londra in 1970 si s-a dezvoltat intr-o companie multi-nationala cu sediul central in New York si 130 de birouri in 70 de tari.

In Romania, de la 1 ianuarie 2016, Saatchi & Saatchi + The Geeks functioneaza ca o entitate unica ce imbina expertiza digitala a agentiei The Geeks cu filosofia retelei internationale: Nothing is Impossible.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related