Despre tendinte, oportunitati si noile legi in marketingul actual la cea de-a treia editie Marketing360

Cea mai mare conferinta de marketing si advertising din Romania a ajuns la final. Timp de doua zile, Marketing360 a fost o platforma de discutii, dezbateri si analize pentru specialisti cu vast know-how international si lideri ai industriei locale de marketing si comunicare. Cei aproximativ 270 de participanti prezenti pe 15-16 iunie la evenimentul gazduit de Crowne Plaza Hotel au descoperit cum a evoluat piata de profil in ultimul an, ce strategii de marketing au fost castigatoare pentru companii si care tactici si canale aduc valoare in interactiunea dintre branduri si noul consumator, prin excelenta digital.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related