Farmec si MullenLowe dezvaluie secretul frumusetii romancelor. Noua campanie Gerovital Plant promoveaza frumusetea romancelor la nivel de brand national

Farmec si MullenLowe dezvaluie secretul frumusetii romancelor. Noua campanie Gerovital Plant promoveaza frumusetea romancelor la nivel de brand national

Platforma creata de MullenLowe dezvaluie un adevar de produs infailibil – acela ca Gerovital Plant este aliatul numarul 1 al romancelor cand vine vorba de frumusete. 

Dincolo de faptul ca produsele Farmec sunt alaturi de romance de decenii, ca sunt transmise din generatie in generatie si totusi reinventate constant, dincolo de faptul ca sunt produse in Romania, dupa retete 100% romanesti, si ca probabil nu exista romanca sa nu isi fi ingrijit tenul cu Gerovital, gandul campaniei este sustinut si statistic, crema de fata Gerovital Plant fiind unul dintre cele mai bine vandute produse ale companiei Farmec, lansat pe piata in anul 1985.

 

"Faptul ca romancele sunt frumoase nu mai este de mult timp un secret; pe forumuri, in studii internationale, in povestile celor care ne viziteaza tara, oriunde se vorbeste despre Romania se mentioneaza acest deja laitmotiv al frumusetii femeilor noastre. Si cum cea mai frecventa intrebare adresata unei femei frumoase este <Care este secretul tau?>, ne-am gandit ca a sosit momentul sa si raspundem la aceasta intrebare :) Cam asa s-a creionat gandul acestei platforme si suntem foarte fericiti de intalnirea acestui teritoriu cu brandul Gerovital, fara dar si poate brandul cel mai legitimat sa construiasca pe acest teritoriu", declara Manuela Gogu (Creative Integration Director MullenLowe).

 

Campania se desfasoara in perioada 8 aprilie – 22 mai si este prilejuita de relansarea gamei Gerovital Plant intr-o noua formula, dezvoltata de cercetatorii de la Cluj – cu ulei organic din floare de mac si, ca de obicei, fara conservanti.

 

"Am pornit la drum cautand o platforma creativa pentru a comunica relansarea gamei Gerovital Plant. Am simtit, insa, ca este momentul oportun sa glisam mai puternic in zona emotionala; rational, produsele noastre sunt validate zi de zi de milioanele de romance care le folosesc, nu mai este niciun dubiu ca produsele Gerovital Plant sunt foarte bune si iubite. Asa ca, prin aceasta platforma de comunicare, trecem la urmatorul nivel al relatiei noastre cu consumatoarele: ne-am propus si credem cu tarie ca am reusit sa identificam impreuna cu MullenLowe un spatiu de brand relevant, pe marginea caruia vom putea construi un dialog valoros multa vreme de-acum inainte", afirma Ioana Borza (Marketing Manager, Farmec).

 

Campania este promovata prin intermediul spotului TV care ruleaza pe principalele statii de televiziune. Mixul canalelor de promovare este completat de print, online, POS si o componenta robusta de PR, asigurata de agentia Golin.

 

Echipele participante

Echipa Farmec implicata in aceasta campanie este formata din Ioana Borza (Marketing Manager), Raluca Danciu (Marketing Specialist), Claudia Palacian (Brand Manager) si Alina Dragos (PR Manager).

Din echipa MullenLowe fac parte Vasile Alboiu (Chief Creative Officer), Manuela Gogu (Creative Integration Director), Victor Oprisan (Group Creative Director), Simina Zidaru (Copywriter), Ilinca Nanoveanu (A/V Manager), Alina Balan (Client Service Director), Andra Panaitescu (Account Manager) si Cristina David (Junior Account Executive).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related