S-a deschis Oaches.ro, magazinul tau de cadouri misto

S-a deschis Oaches.ro, magazinul tau de cadouri misto

Sub sloganul “alifie pentru suflet”, s-a deschis Oaches.ro, magazinul de cadouri care isi propune sa te faca sa zambesti. Fie ca primesti, fie ca daruiesti.

Oaches.ro nu-ti vinde cadourile cu care te-ai obisnuit. Provenite din peste 12 tari, produsele au in comun un singur element: elementul X sau chestia aia care te unge la suflet. Sunt inutile, dar te fac sa te simti bine. Iar pentru ca atunci cand ai nevoie de un cadou, aveai nevoie de el ieri, Oaches il livreaza in 2h in Bucuresti sau 24 h in tara.

Fie ca iti cumperi ceva pentru tine sau ca pur si simplu te bucura sa daruiesti, Orgasmele la Conserva, Sosetele Batman, Hamacul pentru Picioare, Pasta de Dinti cu Sunca sau Pansamentele „Doamne-ajuta” sunt numai cateva dintre cadourile misto pe care le gasesti DOAR pe oaches.ro.

 

Magazinul pregateste clientilor sai si cateva surprize, nu multe, insa pline de energie pozitiva. De altfel, ratiunea pe baza careia echipa oaches.ro a construit aceasta experienta. Iar asta se regaseste peste tot.

Incepand cu descrierile amuzante ce insotesc fiecare produs, cu gruparea cadourilor in altfel de categorii: Imi place, Imi trebuie, Imi permit si continuand cu transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei. De asemenea, echipa oaches.ro pregateste 5-10 cadouri noi pe saptamana si o surpriza in fiecare colet.

Intr-o lume al carei trend a devenit consumerismul, oaches.ro isi propune sa vada dincolo de nevoile inventate. Ba chiar mai mult, sa aminteasca de nevoile esentiale. Cum ar fi sa daruiesti, sa zambesti sau sa fii fericit.

Cadourile se adreseaza unui public curajos, cu simtul umorului si care nu se fereste sa fie in centrul atentiei. Oaches.ro isi propune sa fie salvatorul clientilor sai atunci cand au nevoie de un cadou inutil, dar genial, pentru seful sau prietenul cel mai bun, pentru colega de birou sau pentru mama-soacra.

Dar vorbe fara fapte s-au mai auzit, asa ca oaches.ro lanseaza clientilor sai o provocare: sa dea cantitatea si promotiile pe o emotie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related