[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Desfasuratorul profesional al Georgianei Anghel nu se mai termina

[Scoala ADC*RO - Promotia 2016] Desfasuratorul profesional al Georgianei Anghel nu se mai termina
Mikey Hash si Georgiana Anghel pe-o canapea

Inainte era cartea de munca in format fizic, carnetul ala unde angajatorii notau ce-ai facut in perioada in care ai lucrat la ei. Acum avem portofolii. Asta si pentru ca, in industriile creative, tu esti munca ta, vizibila si adunabila la un locsor. Asa ca ne facem singuri viitorul profesional prin cum ne purtam prezentul. Iar Georgiana Anghel il duce bine. 

Ea se afla aici la noi pentru ca e absolventa Scolii ADC*RO, de care ne place. Asta ar fi unul dintre argumente, dar nu singurul. Georgiana se lauda ca le are cu scrisul. Si nu se lauda degeaba; este copy la Screen Native, cu tot cu functia de editor-in-chief la Orasul Meu, jurnalist la Vice si autoarea unei povesti pentru copii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Screen Native

Nu mai exista medii, exista doar ecrane si povestea continua care le leaga.Ecranele ne deschid lumea si ne conditioneaza accesul.Cine intelege si poate sa vada viata oamenilor in legatura si in trecerea fireasca de... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related