Câștigătorii Romanian EFFIE Awards 2016 vor fi anunțați pe 22 septembrie

Câștigătorii Romanian EFFIE Awards 2016 vor fi anunțați pe 22 septembrie

Gala de premiere Romanian EFFIE Awards va avea loc pe 22 septembrie, începând cu orele 19.30, la Muzeul Național de Artă al României, Sala Auditorium. Gazda evenimentului va fi Andreea Esca.

În urma primei runde de jurizare, 49 de campanii au rămas în competiție. Acestea sunt semnate de: CAP, Cohn and Jansen JWT, FCB Bucharest, GMP Advertising, Graffiti BBDO, Heist Industries, Jazz, Kubis Interactive, Leo Burnett România, Propaganda, McCann World Group România, Ogilvy & Mather, Orange România, Publicis România, Rusu+Borțun Brand Growers, Tempo Advertising, UM România și Webstyler.

Lucrările finaliste vor fi evaluate de juriul prezidat de Paweł Tyszkiewicz, Chairman of Polish Effie Committee & CEO Polish Marketing Communications Association SAR. Cariera sa a început în 1991, când a ocupat poziția de consul la Consulatul Poloniei în Los Angeles și Montreal.

Au urmat ulterior funcții precum General Manager în cadrul Polonia Cup - organizatorul Campionatului polonez de motociclete și importator Ducati, board member al companiei ZKDP – ABC Poland, unul dintre leaderii din sectorul de IT din Polonia sau board member în cadrul The European Association of Communications Agencies –EACA. Tyszkiewicz av fi prezent în seara galei alături de ceilalți membri din juriu, reprezentanți seniori ai industriei de marketing și comunicare din România,.

Gala de premiere va include si cel de-al patrulea EFFIE Talk. Acesta va fi susținut de Sergiu Neguț, consultant și Board adviser specializat în creștere antreprenorială și transformare organizațională, speaker și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România.

Neguț are la activ investiții ca Business Angel în afaceri locale, printre care frufru, 2parale, Softelligence, sau Intermedicas, iar până în 2011 a fost Director Executiv la Regina Maria, unde, alături de fondatorul clinicii, a contribuit la creșterea de mai bine de zece ori a companiei, printr-un mix de creștere organică, dezvoltări greenfield și achiziții, inclusiv vânzarea de două ori a companiei către fonduri de investiții.

Biletele la gala de premiere costă 200 de lei plus TVA. La fiecare cinci bilete cumpărate, unul este gratuit. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related