V8 Interactive si Napolact BIO te invita sa-ti schimbi stilul de viata odata cu lansarea Programului 7/7

V8 Interactive si Napolact BIO te invita sa-ti schimbi stilul de viata odata cu lansarea Programului 7/7

Cu siguranta stii vorba „Sanatate sa ai, ca restul vine de la sine!”. In mediul urban, preocuparea pentru un stil de viata sanatos este din ce in ce mai vizibila. Cu toate acestea, pentru cei mai multi dintre consumatori, lipsa de timp este principalul obstacol din calea unor alegeri sanatoase, fie ca vorbim despre o alimentatie echilibrata, fie ca vorbim despre miscare.

V8 Interactive si Napolact Bio au gandit un program simplu, usor de facut acasa si care se adapteaza nevoilor tuturor, astfel incat nimic sa nu mai stea in calea sanatatii!

 

"Hraneste-te corect. Fa miscare. Fii sanatos!"

Anul acesta, FrieslandCampina Romania a lansat o noua directie strategica odata cu initiativa globala de educare pentru un stil de viata sanatos: traiestesanatos.intihna.ro. Brandul de produse lactate Napolact BIO a vrut sa se alinieze la aceasta initiativa si sa-si indemne consumatorii sa-si schimbe stilul de viata, oferindu-le resursele necesare.

 

Agentia V8 Interactive a creat proiectul de content video Programul 7/7, un proiect adiacent initiativei Traieste Sanatos pentru Napolact BIO

In cadrul Programului 7/7, consumatorul va invata tot ce are nevoie pentru a se mentine sanatos si fericit, incepand cu exercitii fizice si continuand cu sfaturi de nutritie pentru o alimentatie echilibrata.
Proiectul are la baza 3 programe de sport de cate 7 minute, fiecare avand 7 exercitii pentru grupe musculare diferite, exercitii pe care le poate face orice acasa, zi de zi, fara echipament sau pregatire speciala.

Responsabila cu antrenamentul si motivatia este Anca Bucur, campioana mondiala de fitness. Si nu doar o data! Anca Bucur este cunoscuta publicului pentru 3 titluri de Miss Fitness Universe si unul de Miss Fitness America.

"Cand ne-am gandit la cine ar fi cea mai potrivita persoana pentru a ne ajuta in crearea Programului 7/7, am stiut ca trebuie sa fie cineva atat cu skill-uri de antrenor de fitness, dar si de health&wellness coach. De aceea, am ales-o ca endorser pentru proiect pe Anca Bucur. In afara rezultatelor ei remarcabile pe plan international, Anca Bucur este un antrenor apreciat in cadrul World Class Health Academy, dar si consilier de nutritie pe blog-ul ei personal. Este un exemplu demn de urmat pentru ambitie, putere si determinare, iar popularitatea ei pe canalele majore de social-media nu face decat sa confirme acest lucru."
Adriana Luca (Jr. Copywriter V8 Interactive)

 

Programul a fost lansat in data de 7 noiembrie pe canalul Napolact de pe YouTube, dar si pe pagina de Facebook a brandului cu un video de introducere a proiectului.

 

"Napolact BIO este, in fond, despre sanatate. In fabricarea produselor noastre Napolact BIO, folosim doar lapte ecologic, provenit din ferme atent selectionate, caruia ii pastram toate calitatile daruite de la natura. Stim cat de importanta este alimentatia cand alegi un stil de viata sanatos si ca doar hrana buna ii ofera corpului tau energia si forta de care are atata nevoie. Produsele lactate nu pot lipsi dintr-o alimentatie sanatoasa, iar intr-un pahar de iaurt sau lapte Napolact BIO vei gasi doar sanatate curata."
Elena Baditoiu (Senior Brand Manager)

 

In cadrul acestui program, V8 Interactive si Napolact BIO isi propun sa te faca mai constient de alegerile zilnice si sa te ghideze in drumul catre un stil de viata sanatos. Dar asa cum zic ambele echipe, provocarea nu sta in a incepe acest program, ci in a nu te opri, in a incerca mai mult in fiecare zi, pentru a obtine rezultatele dorite.

 

Echipele proiectului

Echipa V8 Interactive:
Adriana Luca – Jr. Copywriter
Raluca Enea – Jr. Art Director
Andrei Cucoanes – Creative Director
Oana Nastase – Head of Copy
Adrian Stefanescu – Social Media Manager
Andra Ghinea – Account Manager
Dragos Ghita – Jr. Client Service Executive

Echipa Napolact:
Anca Roman – Touchpoints, Digital & Communication Manager
Elena Baditoiu – Senior Brand Manager
Razvan Orbulescu – Marketing Director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related