Moosai de citit cum 3 creativi au lasat agentia in urma pentru a face o agentie

Moosai de citit cum 3 creativi au lasat agentia in urma pentru a face o agentie

Povestea este asa: trei baieti carora le mergea bine prin agentii au decis ca vor sa le mearga si mai bine prin agentie. Adica agentia lor. Si uite asa, pentru ca viata e ce se intampla in timp ce-ti faci planuri, s-a nascut Moosai. Care-i business si nu prea, dupa cum ne povestesc mai jos cei trei baieti din poveste. In orice caz, este un loc unde celelalte "layere de ochi" nu isi dau cu parerea pe workul de creatie. Vedeti imediat despre ce e vorba.

Lucian Patareniuc si-a pus arta si 3d-urile in slujba Wave, WoPA si Leo Burnett pana sa sa faca Moosai sa se intample. Vladimir Petrescu a scris copy-uri prin Publicis si la Leo Burnett. Iar Zoltan Fulop, as pe branding, a trecut prin Mccann si Leo Burnett inainte sa faca pasul in noua echipa. Dupa cum vedeti, in afara de atasamentul fata de tot ce-i mai creativ pe lume, baietii mai au ceva in comun: Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related