[Emigrati in digital] Gabriela Nanu (Centrade | Cheil): Digitalul nu este ATL. O diferentiere pe scurt: ATL = monolog, Digital = dialog

[Emigrati in digital] Gabriela Nanu (Centrade | Cheil): Digitalul nu este ATL. O diferentiere pe scurt: ATL = monolog, Digital = dialog

Cu toate acestea, este contraproductiv sa avem “oameni de ATL” si “oameni de digital”, spune Gabriela Nanu, Client Service Director Centrade | Cheil. Agentia a trecut la modul de lucru integrat de cativa ani si nu exista un department de “digital” separat. 

Gabriela vorbeste despre evolutia brandurilor in digital, care au fost cele mai mari schimbari, de ce nu are nostalgii fata de inceputuri. 

In digital, atat strategia, cat si creatia isi dau arama pe fata, spune ea

 

Pentru ca am inceput sa lucrez in publicitate inca de acum 12 ani, nu am inceput in digital si nici nu am ales digitalul, ci acesta ne-a ales pe noi ca industrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related