Se deschide Filmărie, studio în mijlocul Bucureștiului

Se deschide Filmărie, studio în mijlocul Bucureștiului

Filmărie este un studio de film și fotografie, cu soluții complete de închiriere, producție, post-producție și DIT, dedicat caselor de producție, agențiilor și fotografilor.

"Filmăria s-a născut din dorința noastră de a crea un studio inspirațional pentru producătorii din industria publicității, cinematografiei, fotografiei și nu numai", a spus Mihai Stan (manager Filmărie).

 

Situat în mijlocul Bucureștiului (str. Dionisie Lupu, nr. 46), pe o suprafață de 150 mp, studioul Filmărie este versatil atât pentru realizarea de filme, spoturi TV, videoclipuri și filme corporate, cât și pentru print ads, fotografie de fashion și produs, commercials etc.

"Având background în producția de film, știm cât de important este mediul în care tragi. Filmăria are un aer raw, dat de cărămidă, precum și de mini-pădurea în care se află", a spus regizorul Tedy Necula (fondator Filmărie).

Lansarea oficială va avea loc marți, 30 mai 2017, ora 19:00, fiind o seară de networking, povești și vin, ca-ntre prieteni, cu cei din industria foto, film și publicitate. Participarea este deschisă tuturor celor interesați, cu înscriere în prealabil până luni, 29 mai, la adresa [email protected].

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related