[iCEE.fest Creativity] Bilet special în serie limitată la iCEE.fest, pentru cititorii IQads & SMARK si participanții la FIBRA Awards

[iCEE.fest Creativity] Bilet special în serie limitată la iCEE.fest, pentru cititorii IQads & SMARK si participanții la FIBRA Awards

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, Interactive Central and Eastern Europe Festival, care are loc la Bucuresti săptămâna viitoare, joi si vineri.

iCEE.fest 2017 s-a extins, ajungând la 6 scene plus o zonă outdoor si 12 linii de conținut (Disruption, eHealth, VR&AR, Content, eCommerce, AdTech, Marcom, Smart Homes, Fin Tech, Creativity, Startups si Entertainment – concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante). 

Agenda festivalului poate fi consultată în întregime aici.

Între liniile de conținut ale festivalului, creativitatea, marketingul si comunicarea si tehnicile virtual si augmented reality folosite în activările de brand ocupă un loc important.

De aceea, iCEE.fest în parteneriat cu IQads si SMARK, au lansat un bilet special, în serie limitată, cu doar 125 euro pentru ambele zile ale festivalului (cu reducere la 100 de euro pentru 3 bilete cumparate), care le dă acces industriilor creative si specialistilor în marketing, comunicare si PR la sesiunile de Creativitate, Marcom si VR & AR de pe Upgrade Stage precum si la Sesiunea Exclusivă dedicată toolurilor creative pentru campanii integrate, susținuta de Mindscapes, pe scena VIP - unde locurile sunt limitate).

Peste 140 de speakeri si 4.000 de participanți din peste 10 țări vor veni la Bucuresti săptămâna viitoare. 

Ultimele bilete disponibile pot fi achiziționate de pe site-ul iCEE.fest, unde  se gaseste si iCEE.fest Creativity Ticket [by IQads]. Pentru întrebări sau oferte speciale: [email protected].

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related