Staropramen răsplătește cinefilii: pe OamenisiGusturi.ro și la TIFF 2017

Staropramen răsplătește cinefilii: pe OamenisiGusturi.ro și la TIFF 2017

Cu ocazia noii ediții a celui mai mare festival internațional de film din România, Transilvania International Film Festival, Staropramen și V8 Interactive au invitat cinefilii să facă o scurtă călătorie în timp pentru a-și reaminti primele experiențe cinematografice: acele filme care i-au determinat să se îndrăgostească de Marele Ecran.

Patru actori români, filme imposibil de uitat și numeroase premii pentru cinefili, numai pe oamenisigusturi.ro/tiff

Dorian Boguță, Diana Cavallioti, Corneliu Ulici și Andreea Vasile au acceptat invitația de a povesti pe Oameni & Gusturi, platforma de conținut cultural creată de către agenția V8 Interactive pentru Staropramen, despre acele filme pe care le-au vizionat cu sufletul la gură. Filme care i-au ”urmărit” apoi peste ani, influențându-le chiar și alegerile personale și profesionale.

Cei patru actori le-au oferit cinefililor indicii legate de filmele alese și i-au provocat apoi să le ghicească, pentru a primi unul dintre premiile campaniei.

 

Câștigătorii au beneficiat de premii dedicate serilor de film și de câte o experiență completă pentru două persoane la TIFF Cluj și TIFF Sibiu, cu acces la toate proiecțiile, concertele și petrecerile din cadrul festivalului.

"Experiențele culturale pe care le trăim în timpul festivalului continuă în online, pe platforma Oameni & Gusturi, unde oferim cinefililor informații prin care să-și surprindă gustul pentru film. Recenziile, interviurile și relatările pe care curatorii Staropramen le-au făcut de la festival vin să completeze momentele speciale pe care le-am trăit împreună la TIFF 2017.", a spus Ioana Albu (Digital Manager Bergenbier S.A).

 

În plus, pe durata TIFF Cluj și după eveniment, George Mihalcea, curatorul de film al platformei Oameni & Gusturi, le-a transmis cinefililor noutăți și recenzii de la fața locului.

Staropramen invită în continuare oamenii pasionați de cultură să-și surprindă gustul pentru film, teatru, muzică și mâncare bună, la cele mai importante evenimente culturale ale anului, cum ar fi Jazz in the Park, Street Food Festival sau Undercloud.

Au transmis de la TIFF 2017:

Echipa V8 Interactive
Andrei Cucoaneș – Creative Director
Oana Năstase – Head of Copy
Ana Maria Duțu – Senior Copywriter
Paul Bratu – Senior Art Director
Corina Angearu – Client Service Director
Iulia Bivolaru – Account Executive
Oana Pohrib - Social Media Manager
Bianca Muscalu – Social Media Executive

Echipa Staropramen
Teodora Agafiței – Brand Manager Staropramen
Ioana Albu – Digital Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related