[Strategul si juniorii] Raluca Gonzalez (Centrade Cheil): E greu sa atingi un ROI onorabil cu un junior pe strategie

[Strategul si juniorii] Raluca Gonzalez (Centrade Cheil): E greu sa atingi un ROI onorabil cu un junior pe strategie

Pentru Raluca Gonzalez, Head of Strategy la Centrade Cheil, lipsa unui mentor la inceputul carierei sale in strategie a fost cu dus si intors. Pe deoparte, proiectele au fost mai grele, insa pe de alta parte, munca aceea a contat mai mult pe termen lung. Cum isi aduce aminte Raluca de vremurile de inceput ale strategiei?

"In agentie, strategul era ala pe care il asteptai. Nu puteai trimite la client nimic fara validarea lui in prealabil [...]. Parea ca, daca te valida strategul, era ca si cum clientul cumpara tot".

Juniori nu are in departament, dar daca ar avea, spune ca acesta ar trebui, in primul rand, sa se poata exprima clar. Claritatea ofera jumatate din rezolvarea unei probleme. La asta se adauga capacitatea de a sti sa asculte si sa se poata desprinde de propriile idei atunci cand situatia o cere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related