4 creativi spanioli au trecut prin Incubatorul McCann Bucharest si au supravietuit cu brio

4 creativi spanioli au trecut prin Incubatorul McCann Bucharest si au supravietuit cu brio

Experienta cu garnitura de experienta si inca o idee de experienta presarata deasupra, pentru gust. Dish-ul pe care si-l doresc majoritatea angajatorilor, iar publicitatea (inca) nu face exceptie. Daca n-ai dus la cap cateva campanii creative, nu dai bine in business. Dar n-o sa ne concentram pe realitati triste cand avem altele mai bune exact langa. De pilda, oportunitatile de a castiga experienta profesionala - si inca internationala - care rasar din Facebook Ads in timp ce dai in nestire obisnuitul scroll.

McCann Bucharest le-a oferit asta lui Luis, Jose, Maria si Mike, 4 studenti ai scolii de creativitate Zink Project din Spania. Printr-un concurs online, ei au fost selectati sa vina si sa se dezlantuie la Bucuresti. Mai intai, in brainstorminguri; si apoi, bineinteles, dupa birou. Luis, Jose, Maria si Mike au bifat cu brio ambele directii, lucrand pe briefuri de la Coca-Cola, Vodafone, ROM, Primola, KFC sau Arctic, in timp ce se indragosteau ireversibil de mamaliga si sarmale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related