Gestul nostru de tandrete: un reminder. Mai sunt 4 zile pana la deadline-ul competitiei de design Milka

Gestul nostru de tandrete: un reminder. Mai sunt 4 zile pana la deadline-ul competitiei de design Milka

E miercuri, cea mai nehotarata zi a saptamanii, in care nu stii daca sa te lepezi de starea de luni sau sa te bucuri ca se apropie weekendul. Dar azi am iesit din paradigma asta cu succes, pentru ca afara deja miroase a iarna. Atat ne-a trebuit si am intrat pe axa tandretei. Si cel mai tandru gest pe care il puteam face in aceasta zi de miercuri se numeste reminder. Competitia de design Milka - "Impacheteaza fiecare zi in tandrete, Craciunul acesta" e in plina desfasurare, iar doritorii mai au doar 4 zile pana la deadline-ul competitiei. Cu alte cuvinte, pana duminica, pe 26 noiembrie, la 23.59, vor mai putea fi inscrise propunerile de design pentru ambalajul de cadouri Milka.

Reluam scurt brieful: creati un design care exprima cel mai bine sentimentele specifice Craciunului. Tineti minte ca in perioada sarbatorilor de iarna, gesturile tandre sunt la ordinea zilei. Si ele vin la pachet cu ciocolata si cadouri. Deci hartia de impachetat ar trebui sa fie prefata perfecta a povestilor scrise in perioada asta. Cam asta isi doreste Milka de la connoisseurii intr-ale designului.

Pai se poate un brief mai light de-atat? Sunt numai doua mici detalii tehnice, musai de indeplinit: de folosit doar cele doua culori Milka - alb si lila - si de gandit in patternuri, compuse din patrate de 5x5 cm.

Dar mai bine lasam brieful explicat pe-ndelete, aici.

Amintim si faptul ca lucrarile publicate vor trece prin doua etape de evaluare: cea in care publicul voteaza (contribuind cu 30% la nota finala) si cea in care juriul profesionist noteaza de la 1 la 10 lucrarile intrate in competitie. 

Apropo de juriul profesionist, el este format din: Lavinia Ghinescu (Brand Manager Pralines Countlines & Seasonals South-Central Europe, Mondelez International), Alexandra Busuioc (Brand Manager Tablets South-Central Europe, Mondelez International) si Ioana Tulbureanu (Assistant Brand Manager Pralines Countlines & Seasonals South-Central Europe, Mondelez International) si Martin Seele (Regional Creative Director, Centrade|Cheil), Ioana Witty (Art Director, Centrade|Cheil) si Alina Gal (Client Service, Centrade|Cheil).

Gata, nu mai avem nimic de transmis. Ramane sa intram in starea de AMR 4 zile in care speram sa curga cu designuri de Craciun. Mai lasam doar niste inspiratie de la colegii de breasla care au inscris:

Si daca tot ai ajuns pana la finalul listei, iti mai spunem ceva: ca la finalul competitiei te asteapta premii in valoare de 2.000 de euro si multa ciocolata. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related