Creativii au inscris, juriul a evaluat. HoHoHo, ca-i avem aici pe toti castigatorii competitiei de design Milka

Creativii au inscris, juriul a evaluat. HoHoHo, ca-i avem aici pe toti castigatorii competitiei de design Milka

Acum nici o luna, dadeam startul unei competitii de design pentru ambalajele cadourilor de Craciun Milka. Am inceput cu o chemare la brief a graphic designerilor priceputi in transpunerea tandretei sarbatorilor de iarna, in designuri jucause, musai pe alb-lila. "Impacheteaza fiecare zi in tandrete, Craciunul acesta” este platforma actuala de comunicare a brandului Milka si, totodata, deviza cu care pornea la drum brieful competitiei.
N-am avut de asteptat mult, propunerile de designuri au inceput sa se inghesuie pe platforma TheCreator pana am ajuns la deadline cu nu mai putin de 322 de lucrari realizate, urcate si aprobate, in numai 19 zile. Am mai spus-o si o mai spunem: o super mobilizare creativa, sa fiti mandri de voi.

Mai departe, a urmat o saptamana in care publicul a putut vota fix acele lucrari pe care si-ar fi dorit sa le vada in supermaketurile lunii decembrie. Diversitatea designurilor de Craciun a tinut juriul competitiei intr-un regim strict de evaluare timp de cateva ore bune.
Dar, iata, Lavinia Ghinescu (Brand Manager Pralines Countlines & Seasonals South-Central Europe, Mondelez International), Alexandra Busuioc (Brand Manager Tablets South-Central Europe, Mondelez International) si Ioana Tulbureanu (Assistant Brand Manager Pralines Countlines & Seasonals South-Central Europe, Mondelez International) si Martin Seele (Regional Creative Director, Centrade|Cheil), Ioana Witty (Art Director, Centrade|Cheil) si Alina Gal (Client Service, Centrade|Cheil), adica membrii juriului, au razbit.
Si ne-au pus pe tava cei trei castigatori ai competitiei de design Milka: 

 

Locul I: Delia Gheorghe, cu lucrarea "Surprize cu pete Milka"

 

Locul II: Liana Bordei, cu lucrarea "Craciun de Cristal"

 

Locul III: Alex Grigoras, cu lucrarea "Bucuria Craciunului"

 

Ei sunt maestrii inconitelor de Craciun si tot ei sunt cei care vor fi premiati pentru lucrarile lor, astfel: Locul I - 1.000 de euro, Locul II - 600 de euro si Locul III - 400 de euro. Si, dincolo de castigurile materiale, ei se vor bucura sa-si vada designurile folosite in toate activarile Milka din campanie. Top-ul integral este aici.

Incheiem cu bucurie si chef de impodobit bradul, nu inainte de a va spune ca se aud in zare si 8 premii speciale acordate exclusiv pe baza deciziei juriului - ce sa fie, ce sa fie?

Pai se face ca e rost de premii si pentru alte 8 lucrari care vor fi premiate cu cate un premiu special, in valoare de 150 de euro fiecare.

Toate premiile anuntate sunt in valoare bruta.

 

Si avem asa: 

 

Premiul special: Alexandra Purdeliu, cu lucrarea "Pete cu surprize"

 

 

Premiul special: Bogdan Ion Popescu, cu lucrarea "Afara ninge cu surprize"

  

Premiul specialVladut Smarandoiu, cu lucrarea "One check for everyone on Christmas"

 

 

Premiul special: Sebastian Robert Macra, cu lucrarea "Amintiri de Craciun"

 

 

Premiul specialVladut Smarandoiu, cu lucrarea "Magical snowflakes"

 

 

Premiul specialIoana Bianca Rotaru, cu lucrarea "Christmas tree"

 

 

 

Premiul special: Alin-Constantin Carlaont, cu lucrarea "Snow & Joy"

 

 

Premiul special: Claudia Cristina Pop, cu lucrarea "Vacute cu ornamente de Craciun"

 

Felicitari tuturor si #fieca toate zilele lui decembrie sa ramana impachetate in tandrete! 

 

Despre TheCreator

TheCreator este o platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 30 competitii de design si film, pentru branduri precum: Ardealul, Avon, AXE, Bergenbier, BCR, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!, Samsung, URSUS, Telekom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Companii

Sectiune


Comentarii

Diana Tînc
acum 6 ani
Super tare! Să sperăm că mai faceți!


Branded


Related