Cele mai noi tendințe în marketing și comunicare în 2018 se definesc la Seara YP Trenduri, ediția a-III-a

Cele mai noi tendințe în marketing și comunicare în 2018 se definesc la Seara YP Trenduri, ediția a-III-a

IAA Young Professionals organizează marți, 30 ianuarie, Seara YP dedicată trendurilor în marketing şi comunicare, ediția a III-a. Evenimentul va avea loc la TechHub, începând cu ora 19:00 și va reuni specialiști si practicieni din industria de marketing și comunicare pentru a dezbate cele mai noi tendințe ce vor defini anul 2018.

Se anunță un an plin în care noile tehnologii accelerează schimbarea comportamentelor consumatorilor și creează noi oportunități de comunicare și interacțiune. În acest context, Seara YP își propune să aducă în prim plan cele mai noi subiecte din industrie și să ofere experiențe și exemple clare de la specialiști conectați la ce e nou în domeniile: strategie de marketing/PR, advertising, digital și inovații tehnologice.

“Ne bucurăm că Seara YP dedicată trendurilor a reușit să adune în doi ani la rând o audiență numeroasă și foarte curioasă. Pentru că vrem să dăm tonul și în 2018 am ales să avem alături de noi invitați din cele mai inovatoare zone ale marketingului și comunicării, împreună cu care vom defini și previziona următorii pași spre care se îndreaptă industria”, a declarat Iulia Niculae, Președintele IAA Young Professionals România. "Tinerii din marcomm și studenții prezenți la eveniment vor afla răspunsuri la întrebări precum:

  • Care sunt direcțiile spre care trebuie să ne îndreptăm atenția pentru a avea campanii de succes în 2018?
  • Cum putem integra eficient noua tehnologie și online-ul?
  • Care sunt schimbările majore în comportamentul consumatorilor și cum ar trebui adresați?", adauga Iulia.

Cea de-a III-a ediție îi are pe invitați pe:

  • Ioana Mănoiu, Managing Director, GMP PR
  • Andrei Lăscuț, Human Marketing Designer, The Temple
  • Mădălin Nițiș, Sr. Marketing Manager for Romania, Croatia and Slovenia, VISA Europe
  • Dochița Zenoveiov, Managing Director, Inoveo Consultants

Seara YP este unul dintre cele mai importante proiecte ale IAA Young Professionals România și aduce în atenția publicului subiecte de actualitate din industria de marketing și comunicare, cu scopul de a încuraja dezbaterile, transferul de cunoștințe de la specialiști de top și urmărirea tendințelor principale din domeniu. Printre temele abordate în cadrul edițiilor anterioare se numără: marketing politic, comunicare globală vs comunicare locală, marketing turistic, marketing pentru copii, branduri românești ș.a.m.d.

Evenimentul se adresează tuturor studenţilor şi tinerilor profesionişti interesați să fie la curent cu ultimele noutăţi din industrie.

Participarea este gratuită iar accesul poate fi făcut prin completarea formularului de înscriere. Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea înscrierilor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul media IQads.ro

 

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea a The Inspire Award pentru excelență 2016.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related