Seminarii Effie 2018 pentru junior si senior planners

Seminarii Effie 2018 pentru junior si senior planners

Comitetul de Organizare Effie România 2018 invita toţi strategic plannerii, specialiştii în marketing şi creativii la doua întâlniri în jurul competiţiei de anul acesta, centrate pe doua zone diferite – „How to win an Effie for Rookies” pe 7 martie şi „Effie Talk – Meet the elephant”, pe 15 martie.

Prima întâlnire - „How to win an Effie for Rookies” – va avea loc pe data de 7 martie, începând de la ora 10, la sediul IAA România (Calea Victoriei nr. 126 A) şi se adreseaza tuturor juniorilor din departamentele de strategie, precum şi specialiştilor în marketing care vor sa înţeleaga mai bine ce înseamna înscrierea în competiţie, care sunt categoriile competiţiei, care sunt noutaţile ediţiei, dar şi cum sa scrie cât mai relevant un caz de Effie, atât din punct de vedere al categoriei alese, dar şi al modului în care va fi jurizat, în baza sistemului internaţional de notare.

Seminarul va fi introdus de Mihai Trandafir, Preşedintele Comitetului de Organizare Effie 2018 şi Managing Director UM România şi susţinut de Ştefan Chiriţescu, membru al comitetului de anul acesta şi Head of Strategy Kubis Interactive. Cei doi vor trece prin aspectele importante ce ţin de înscrierea de anul acesta şi vor prezenta un set de concluzii de anul trecut, pe baza broşurii Effie Insight Guide, o sinteza a feedback-ului juraţilor Effie 2017, din cele doua runde de jurizare.

A doua întâlnire – „Effie Talk – Meet the elephant” – va avea loc pe data de 15 martie, începând cu ora 18:30, la cafeneaua The Institute (Str. Ştirbei Voda, nr. 104-106) şi se adreseaza tuturor senior strategic planners din agenţii, dar şi brand managerilor. Evenimentul îi va avea ca invitaţi pe Narcis Horhoianu, jurat Effie & Director Consumers Segments Marketing Vodafone România, Cristina Micu, jurat Effie & Head of Marketing and Customer Strategy ING Bank, Dan Zloteanu, moderator jurizare Effie & Business Consultant & Marketing Researcher MRI Research & Consulting / part of TheNetwork şi Adina Nica, Research & Marketing Consultant Open-I Research, într-o discuţie condusa de Mihai Trandafir, Preşedintele Comitetului de Organizare Effie 2018.

Panelul îşi propune sa aduca o intelegere unitara asupra definiţiilor categoriilor, în special a celor speciale. Se vor discuta situaţii aparute la jurizarea de anul trecut din perspectiva moderatorilor şi a juraţilor prezenţi, zone în care au existat neclaritaţi şi cum se pot rezolva, exemple din feedback-ul generat direct la dezbaterile de la jurizare, dar şi cel individual, pentru fiecare lucrare, din cele doua runde de jurizare. Panelul se doreşte a fi unul interactiv, cu implicarea strategic plannerilor în discuţie, în scopul conturarii clare a tuturor definiţiilor şi a încadrarii corecte şi relevante în categoriile speciale şi din dorinţa membrilor comitetului de a ghida agenţiile în scrierea unor cazuri puternice de festival.

Comitetul de Organizare Effie 2018 organizeaza aceste doua întâlniri în baza misiunii festivalului de a pune accent cât mai mult pe componenta de learning, punând la dispoziţie instrumente utile agenţiilor şi ajutând pe de-o parte la creşterea viitoarelor generaţii de creativi şi strategi şi, în acelaşi timp, oferind seniorilor posibilitatea de a înţelege în profunzime procesul de jurizare şi modul de punctare specific fiecarei categorii. Accesul la cele doua evenimente este liber, cu confirmare de participare pe adresa teodora.calin@institute.ro.

Calendarul Romanian Effie Awards 2018:

Seminarul „How to win an Effie for Rookies”: 7 martie, ora 10 00, IAA România
Panelul „Effie Talk – Meet the elephant”: 15 martie, ora 18 30, cafeneaua The Institute
Early Bird Deadline: 8 martie
On Time Deadline: 9 martie12 aprilie
Last Chance Deadline: 13 aprilie21 mai
Eveniment Effie Finalists 2018: 7 iunie
Gala de Premiere Effie Awards 2018: 14 iunie

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related