Zinedine Zidar transmite un mesaj ferm meseriasilor: In viata, sa nu regleti nimic!

Zinedine Zidar transmite un mesaj ferm meseriasilor: In viata, sa nu regleti nimic!

Hip-hopul se impaca bine cu orice tip de produs, daca il canti si produci misto. Macar la nivel de rezultate, daca ne uitam la campanii recente cum ar fi, de exemplu, bebelusul OLX. Un pic creepy, dar si-a facut treaba, ati vazut?

Acum, Saint-Gobain Rigips Romania, un brand pe care, la prima vedere, nu l-ai pune chiar in top3-ul celor mai interesante, a pus in versuri ”canciocul”, ”regletul”, precum si pe castigatorul Ligii Campionilor la Gletiere, Zinedine Zidar.

De fapt, tinerii de la Friends\TBWA sunt responsabili pentru ce a iesit. Vedeti mai jos, s-ar putea sa va placa.

Gandeste-te bine daca vrei sa ne pui la zid. S-ar putea sa ne placa. #SuperTop pe viata. In curand pe toate gletierele din Romania. #ZIDSIFACUT

 

Rima nu e perfecta peste tot (poate ca nici nu se vrea asta), insa *flowul*, cum zic artistii, te face sa dai din maini si din cap in toate cele 3 minute ale video-ului. Iar actorii isi joaca bine rolul de meseriasi in salopeta, chemati direct de pe Broadway sa faca show.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related