FAN Courier și Marks dau startul celei de-a opta ediții a competiției FashionFANatic

FAN Courier și Marks dau startul celei de-a opta ediții a competiției FashionFANatic

#FashionFANatic sau În căutarea talentului

Inspirație, talent, nopți nedormite, idei schițate, șterse și, apoi, schițate din nou, emoții și pasiune. Așa arată începuturile. Iar FAN Courier e acolo să le ofere susținere tinerilor designeri care pun lumea modei la cale.

FashionFANatic 2018 a dus totul la un alt nivel. Mulți tineri designeri, multe proiecte înscrise care nu au putut fi departajate de juriul de specialitate. Drept urmare, am ales 3 designeri, nu unul singur.

Datorită competiției, designerii s-au bucurat de expunere atât în rândul celor care le-au admirat colecțiile la evenimentul organizat în decembrie 2018, dar și după, ceea ce înseamna că participarea la FashionFANatic este un must-do pentru un tânăr designer.

V Fair i-a ales ca expozanți în cadrul târgului sub umbrela FUTURE DESIGNERS, iar unul dintre câștigători a fost selectat the best new designer, ceea ce îi aduce participarea la Feeric Fashion Week, cea mai mare săptămâna a modei din România.

Printre cei care se bucură astăzi de o carieră în lumea modei și care au fost lansați cu ajutorul competiției se numără IE Clothig, Trașkin, Andra Andreescu, Șteff Chelaru.

Competiția a crescut de la ediție la ediție, așa că anul acesta, ne-am dorit să-i facem un upgrade, atât din punct de vedere al platformei online, cât și din punct de vedere al comunicării.

 

"Conceptul pleacă de la ideea că, de cele mai multe ori, designerii sunt absorbiți de munca lor și nu își concentrează atenția pe promovarea creațiilor și pe construirea unui brand. Așa că mesajul campaniei le transmite că își pot transforma pasiunea în business la fel de simplu și de natural cum își transformă ideile în colecții.",  Sabina Stănciucu (Copywriter Marks).

 

Campania poziționează FashionFANatic drept platforma care îți dă o voce, dar și puterea să îți transformi talentul într-un brand. FashionFANatic e locul în care poate începe cariera ta în fashion.   

Nu ești doar designerul propriilor creații vestimentare, ci și designerul propriei cariere. Mai ales dacă identifici oportunitățile care te pot ajuta să te dezvolți ca brand.    

De 8 ani FAN încurajează spiritul antreprenorial și visurile celor mai creativi tineri creatori de modă. Premiem cel mai talentat designer (sau cei mai talentați designeri, dacă nu ne putem hotărî la un singur câștigător) cu o ședință foto semnată Cosmin Gogu Photography pentru calendarul FAN Courier 2020 și o prezentare de modă care îi are în front row pe unii dintre cei mai cunoscuți specialiști din lumea modei. Câștigătorul va fi ales de către juriul specializat, alături de FAN Courier și Marks, inițiatorii competiției, dar va conta în proporție de 40% și votul publicului.

 

"Acum 8 ani, alegeam primul designer a cărui colecție urma să apară pe toate calendarele FAN Courier, iar azi le oferim o platformă tuturor designerilor la început de drum care vor să-și urmeze pasiunea. Susținem micii antreprenori și talentul local, pentru că doar împreună putem crește ca societate.", Roxana Magopeț (Marketing & PR Manager, FAN Courier).

 

Juriul de anul acesta este format din Landiana Cherciu, vicepreședinte Feeric Fashion Week, Ellida Toma, stilist la Antena 1, designer și doctorand la UNArte, Ovidiu Mureșanu, designer și trendsetter, Laura Călin, fondatoarea V for Vintage, Rovena Andrei, Fashion Stylist, Stylist Alist Magazine, Cosmin Gogu, fotograf, Roxana Magopeț, Marketing and PR Manager FAN Courier și Alexandru Ghencea, designer.

Te poți înscrie în competiție până pe 3 august, iar câștigătorul va fi anunțat în perioada 10-15 august. 

 

Echipele participante:

Marks:
Mia Munteanu: Client Service Director
Paula Matei: Account Manager
Dan Hagiu: Creative Director
Sabina Stănciucu: Sr. Copywriter
Maria Ștefăniță: Art Director
Sorin Șega: Digital Project Manager
Radu Cioran: Lead Web Developer
Bogdan Mîinescu: Senior Front-End Developer

FAN Courier:
Roxana Magopeț: Marketing & PR Manager FAN Courier

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related