[Noii publicitari] Adriana și Theodor au intrat în publicitate pe ușa pe care scria ”Friends\TBWA”. Acolo au rămas

[Noii publicitari] Adriana și Theodor au intrat în publicitate pe ușa pe care scria ”Friends\TBWA”. Acolo au rămas

Am venit din vacanță, iar ploile stau să stea (sic). Hai că-i bine. Reluăm, așadar, seria noastră de interviuri cu tinerii care intră în publicitate și acolo rămân. La rând, plannerii și art directorii cu viitor de la Friends\TBWA Bucharest.

Mai exact, Adriana Vasile și Theodor Nistor. Adriana a cântat la bas într-o trupă rock înainte să dea publicității șansa pe care o merită, iar Theo s-a descurcat ”onorabil” într-un internship, înainte ca Trâncă să-i spună ”rămâi”.

Înainte, oamenii din publicitate mi se păreau așa, foarte poleiți cu aur [...] Cu multe impresii, majoritatea se poartă de parcă au deja vreo 2 lei de aur.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related