[Noii publicitari] Iulia și Adina, copy și art la agenția aia care ”investește în dezvoltarea oamenilor și nu doar în ppt”

[Noii publicitari] Iulia și Adina, copy și art la agenția aia care ”investește în dezvoltarea oamenilor și nu doar în ppt”

Daca intelegi devreme cum sta treaba cu creativitatea, ai un avantaj. De exemplu, faptul ca ea este mai degraba un muschi pe care trebuie sa il exersezi costant, nu geniu in forma de idee. Adina Ciocan si Iulia Boloca (Art + copy la MRM//McCann) pare ca au inteles. 

Apropo, stiti ce-si spune un junior din industrie in timp ce lucreaza la primul sau proiect ever? Nu e un banc. Isi spune ”Don't fuck up, [insert propriul nume aici]". Iar primul proiect al fetelor a fost seria de content RFRSH SHOW by Sprite. Drag si bizar il numesc ele acum, privind inapoi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related