Portret românesc, 2019. De la “Să moară capra vecinului” la “Trăiască capra vecinului”

Portret românesc, 2019. De la “Să moară capra vecinului” la “Trăiască capra vecinului”

Anul trecut, mai multe redacții din România au fost vizitate de o capră. Era capra vecinilor de la PressOne, care sărbătoreau trei ani de rezistență în peisajul complicat al presei din România cu o campanie despre invidie. #TrăiascăCapraVecinului a plecat apoi și pe alte meleaguri, încercând să împace rivalii de pe șosele sau dintre cartofii prăjiți. Nu toți s-au lăsat împăcați, însă. Eu existat și supărări sataniste sau critici ai cacofoniei, ocazie cu care au ieșit la iveală undergroundul crestin, rapperi crestin-ortodocsi si frica Baphomet. 

Intra in contul tau sau creeaza-ti unul pentru a citi acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

SectiuneRelated