„România fără Hospice”, campanie gândită si promovată de ThinkDigital, a generat 37% din bugetul fundației Hospice pe anul 2018

„România fără Hospice”, campanie gândită si promovată de ThinkDigital, a generat 37% din bugetul fundației Hospice pe anul 2018

Campania “România fără HOSPICE” a durat două luni (noiembrie si decembrie 2018) și a avut în componență un mix digital, pornind de la landing page-ul dedicat, continuând cu strategia de conținut și de amplificare media, toate gândite și implementate de ThinkDigital.

Demersul a dus la strângerea a 37% din bugetul fundației HOSPICE Casa Speranței pe anul 2018, dublu față de targetul care a dat startul campaniei. Concret, nu mai puțin de 411 companii și-au direcționat 20% din impozit către HOSPICE.

 

Dacă n-aș fi fost cooptat de la început în echipa care lucra la campania România fără HOSPICE”, aș fi cerut să fiu. Mi se pare una dintre cele mai mari provocări profesionale: să știi că de rezultatele muncii tale depind niște oameni care au mare nevoie de ajutor”, spune Mihai Vasilescu (copywriter ThinkDigital și key account al proiectului).

 

Colaborarea cu ThinkDigital nu este la început, de fiecare dată am lucrat eficient împreună, însă de această dată rezultatele ne-au depășit așteptările, componenta de digital având o contribuție esențială în obținerea unui rezultat excepțional pentru noi și, evident, în beneficiul pacienților noștri”, spune Mihai Mănescu (Manager Comunicare & Brand, “HOSPICE Casa Speranței”).

 

Campania s-a încheiat, strângerea de fonduri continuă, pentru că nevoia de ajutor este continuă. Cei care vor să redirecționeze procentul de 3,5% din venitul realizat anul trecut, o pot face online, tot în beneficiul pacienților HOSPICE.

 

Echipa de proiect i-a inclus pe: Monica Măndoiu (Sales Manager), Adrian Matei (Tech Lead), Lucian Olteanu (Art Director), Mihai Vasilescu (Copywriter), din partea ThinkDigital, și pe  Mirela Nemtanu (Director Executiv HOSPICE Casa Sperantei), Gabriela Cozmescu (fundraising manager Brasov), Andreea Tirea (communications specialist Brasov), Ana Dinescu (fundraising manager Bucuresti), Patricia Puschila (director fundraising & communications HOSPICE Casa Sperantei), Mihai Mănescu (Manager Comunicare & Brand), Diana Robu (Content & Social Media Specialist), din partea „HOSPICE Casa Speranței”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related