IN2 SABRE Awards EMEA 2019: 3 campanii castigatoare in categoriile lor, alte 9 Certificate de Excelenta pentru PR-ul romanesc

IN2 SABRE Awards EMEA 2019: 3 campanii castigatoare in categoriile lor, alte 9 Certificate de Excelenta pentru PR-ul romanesc

Ieri au fost anuntati castigatorii IN2 SABRE Awards EMEA, competitie care vizeaza crearea de continut, inovatia, dar si managementul/marketingul agentiilor de PR. Potrivit organizatorilor, 25 de agentii de PR din zona EMEA au fost recunoscute la aceasta editie a IN2 SABRE Awards, dintre care 7 agentii romanesti cu 12 proiecte. Premiile vor fi acordate in cadrul IN2 Innovation Summit, pe 22 mai, la Londra. 

Pe listele IN2 SABRE Awards EMEA apar 3 proiecte romanesti castigatoare in categoriile lor, anume: Philips Avent - "The Science of Caring" semnata Graffiti PR, castigatoare a categoriei Best Content Creation for Media Sites (Paid). Urmeaza Lidl Romania - "Lidl's Best Hater Fan", realizata de Jazz Communication si premianta categoriei Best Meme/ Viral Campaign. Iar in categoria Best in Social Good + Public Service, campania castigatoare este  IKEA Romania - "Equality Works Better", semnata MSL The Practice.

Pe langa acestea, 9 Certificate de Excelenta au fost acordate agentiilor romanesti, detalii despre proiectele premiate mai jos.

MSL The Practice obtine 3 Certificate de Excelenta: la categoria Best Use of Video Networks pentru MedLife -  "Tomorrow's Technology"; la categoria Best in Brand Film/Video cu STORIA.RO - "Story of a Home"; si la categoria Best Use of Illustrations & Photography, pentru campania Samsung Electronics Romania - " Samsung LIVE Museum", alaturi de Centrade Cheil.

2 certificate de Excelenta au revenit Rogalski Damaschin PR, pentru campaniile: Raiffeisen Bank Romania - "It Is Time to Put Responsibility into the Light!" la categoria Best Use of Vlogs si, respectiv, MSD Romania - "Protect her wings!" la categoria Best in Measurement, Post-Campaign Analysis.

Pentru campania "Replate Waste" pentru Pizza Hut Romania, realizata alaturi de MullenLowe, Golin Romania a primit un Certificat de Excelenta in categoria Best Use of Illustrations & Photography.

In categoria Best in Social Good + Public Service, Graffiti PR primeste un Certificat de Excelenta pentru campania Procter & Gamble/Always - "Always Teaching Confidence", alaturi de Leo Burnett si Mediacom.

Un Certificat de Excelenta merge catre Porter Novelli Romania pentru campania Veolia Romania - "Plastic, the New Aquatic Predator", categoria Best Use of Gamification/ User-Generated Contests.

Iar campania Bitdefender - "Log Out of Hate" a adus Tribal Worldwide Romania un Certificat la categoria Best Earned Media with Influencers + Communities.

 

IN2 Innovation Summit 2019 si gala IN2 SABRE Awards EMEA vor avea loc pe 22 mai la Londra, in aceeasi zi fiind decernate si premiile EMEA SABRE Awards 2019, oferite campaniilor de PR cu cele mai bune rezultate in Branding, Reputation si Engagement; pe shortlisturi se afla si 10 agentii romanesti, cu un numar de 22 de nominalizari. 

Organizate de publicatia The Holmes Report, IN2 Innovation Summit EMEA si IN2 SABRE Awards EMEA ajung la a 6-a editie in 2019, in timp ce EMEA SABRE Awards se afla la editia cu numarul 15.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related