OLX face echipă cu Beans United și lansează HR House

OLX face echipă cu Beans United și lansează HR House

Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante site-uri de anunțuri din România, OLX Romania a intrat în ultimii ani și pe piața anunțurilor de recrutare, devenind în scurt timp leader pe segmentul de candidați blue-collar. Dorindu-și să ofere managerilor și specialiștilor de HR nu doar pachete de servicii, ci și conținut valoros despre piața forței de muncă, tendințe în recrutare sau  informații utile din zona procedurilor HR, OLX lansează acum, cu ajutorul agenției Beans United, hub-ul educativ HR House by OLX.

HR House by OLX își propune să devină o bază importantă de informare și consiliere pentru specialiștii în Resurse Umane, motiv pentru care pune la dispoziția vizitatorilor articole, ghiduri, sondaje, interviuri și e-bookuri bine documentate.

 

“OLX Locuri de Muncă este deja platforma preferată a candidaților blue-collar din România, cu peste 1.5 milioane de utilizatori interesați lunar de cele peste 50.000 de joburi postate. Prin urmare, era firesc să ne dorim să trecem la pasul următor: crearea unui spațiu destinat specialiștilor HR, în care să le punem la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a recruta mai eficient pe OLX. Platforma va avea, pe lângă trenduri observate în piața de recrutare, analize și studii cu privire la nevoile și dorințele candidaților din toate industriile.” declară Cristina Sauciuc (Brand Manager OLX).

 

În plus, Beans United semnează pentru OLX și o primă campanie de inbound marketing, adresată specialiștilor de resurse umane din zona HoReCa și are drept suport platforma de marketing automation HubSpot. Cum vara e cel mai potrivit moment pentru a da startul unei campanii dedicate recrutării sezoniere, campania debutează cu un e-book ce tratează toate subiectele asociate cu atragerea și păstarea personalului din hoteluri, restaurante și cluburi. Specialiștii Beans au adunat în Ghidul Recrutării în HoReCa statistici, metode noi de recrutare și tactici de motivare a angajaților sezonieri, pe parcursul verii.

HR House by OLX

HR House by OLX aduce un concept nou în România: o comunitate a angajatorilor blue-collar, un loc de întâlnire pentru specialiștii care vor să fie la curent cu trendurile din piață și să primească regulat date actuale, de real interes. Campaniile asociate sunt și ele relevante, venind cu conținut de înaltă calitate, centrat pe provocările cu care se confruntă zi de zi oamenii din HR.”, spune Andreea Moisa (Managing Director, Beans United).

 

OLX și Beans United sunt abia la începutul colaborării, însă au planuri mari, pe care așteaptă cu nerăbdare să le pună în practică: își doresc ca HR House by OLX să devină unul dintre cele mai frecventate și apreciate site-uri de Resurse Umane din țară, un loc în care fiecare specialist în domeniu să își găsească informații noi și interesante. De asemenea, prin tehnici și campanii de inbound marketing atent construite, au de gând să crească și mai mult numărul celor care recrutează prin OLX Locuri de Muncă. Platforma cu cele mai multe vizualizări și aplicări ale candidaților blue-collar din România vine nu doar cu avantajul notorietății, ci și cu un cost de recrutare cu 80% mai scăzut față de media pieței, conform cercetărilor de piață OLX.

“E un proiect de amploare, în care ne-am implicat cu mult entuziasm și de la care avem așteptări mari. Suntem convinși că va avea un impact pozitiv asupra specialiștilor care se ocupă de recrutare, oferindu-le o sursă de încredere din care să afle noutăți din domeniu și să-și extragă idei inovatoare.”, declară Andreea Gheorghiu (Head of Inbound Marketing Consulting, Beans United).

 

Le urăm mult succes și abia așteptăm să vedem ce ne mai pregătesc!

Echipa Beans United implicată în proiect:
Andreea Gheorghiu - Head of Inbound Marketing Consultant
Horea Piper - Web Development & Design Team Lead
Larisa Gribincea - Web Designer
Adina Popescu - Content Marketing Specialist
Szilard Osvath - PPC Specialist

Echipa OLX Romania implicată în proiect:
Cristina Sauciuc, Brand Manager
Paul Neagoe, Business Manager
Roxana Stanoae, Performance Specialist
Alexandru Ionescu, Key Account Manager
Andrada Ionescu, Team Lead OLX sales

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Beans United

Primul partener HubSpot in Romania In calitate de partener Platinum HubSpot, Beans United ajuta companii ambitioase sa-si atinga obiectivele, oferindu-le un program personalizat de generare de leaduri si retentie a... vezi detalii »

Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related