Provocarea dopului cu polițiști, pompieri și un robot medicinal

Provocarea dopului cu polițiști, pompieri și un robot medicinal

Provocarea verii 2019 a ajuns mai greu în România, dar acum e aici și lumea încearcă să desfacă dopul în feluri cât se poate de neobișnuite. #bottlecapchallenge a pornit din lumea artelor marțiale, când Farabi Davletchin, un luptător și instructor de Taekwondo, a postat o filmare cu un mod spectaculos de a desface dopul unei sticle. Apoi s-a oprit la Hollywood, pe  la John Mayer și Jason Statham, a ajuns la Zlatan Ibrahimovic, Mariah Carey și Ellie Goulding, și acum e peste tot: copii, personalități, oameni ambițioși de toate naturile. 

Recent, a ajuns și la Ponderas Academic Hospital, unde echipa și robotul DaVinci Xi, după o zi lungă în sala de operație, rezolvă #bottlecapchallenge:

 

Alex Petrescu povestește pe Facebook din culisele filmării:

într-o seară târzie din timpul săptămânii, un robot chirurgical și un chirurg ambidextru au rezolvat #bottlecapchallenge

după gândul lui Mihai Țițirig care a zis să facem asta și a plecat în concediu. cu ajutorul lui Bogdan Teodorescu și camera lui care nu mai avea multă baterie. cu Mina Ionescu care a avut toate sticluțele din lume în caz de nevoie. și Monica De Romeo care a mers pe mâna noastră și ne-a bookuit unul dintre cei mai buni chirurgi din România... dacă nu cel mai bun.

Până acum, în România, provocarea dopului a fost împlinită cu seriozitate de pompieri, polițiști și jandarmi. Primii au fost cei de la ISU din Bistrița, care i-au provocat pe cei din Arad, și tot așa, până la Timișoara și Cluj.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related